Szűrő

Ár

Minimum ár Ft

Maximum ár Ft

Nem

Működési elv

Óratok

Óratok formája

Szíj/csat

Számlap szine

Vízállóság

Különleges tulajdonságok

Citizen japán karórák a 110 éves Babós Óraszalon üzleteiben.

Rendeljen egy megbízható japán Citizen órát a Babós Óraszalon webáruházából! Rádiójel vezérlés, Eco-drive fényenergia és kiváló ár-érték arány a főbb jellemzők.

1
1

A múlt század elején, egészen pontosan 1924-ben, a japán Shokosha Kutatóintézetben készített zsebórával indult útjára a CITIZEN sikertörténete. Shimpei Goto az akkori tokiói polgármester az új órát a jól csengő CITIZEN névre keresztelte, melynek jelentése állampolgár volt. Mivel az óra a húszas évek derekán sokak számára csak egy elérhetetlen álomnak, luxuscikknek számított, így a névválasztás üzenetértékkel bírt:
“Egy nap minden állampolgárnak legyen órája a világ bármely országában is él!”
Ez volt talán a legfontosabb mérföldkő a CITIZEN WATCH Co., Ltd. életében, hiszen ettől a ponttól számítjuk a társaság történetét. ?A cég filozófiája azóta sem változott: elérhető áron, jó minőségű órát gyártani a „Citizenek” - polgárok részére. Sok-sok év telt el azóta és az álom valóra vált. A világon ma már mindenki számára elérhető cél, hogy órát viseljen. A vágy így alakult át szükségletté, a CITIZEN pedig a legnagyobb óragyártók példaképévé.

 

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.