Chrono

CITIZEN Chrono

Referenciaszám: CA4010-58L

Specifikáció:

Méret:
Hosszúság: 43 mm
Magasság: 11 mm

Citizen Chrono: Prémium anyagok felhasználásával készített és környezetbarát technológiával felvértezett sportos időmérő a nagy múltú japán Citizen kínálatában. Ár-érték arányban tökéletes választás.

102 900 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
Nem: FérfiÓratok anyaga: Super Titánium óratok (Ti+IP)
Óratok: TitániumSzíj/csat: Titánium
Szíj/csat anyaga: Super Titánium csat (Ti+IP)Óraüveg: Zafír kristály üveg
Szerkezet: Eco-DriveVízállóság: 10 bar (100 m) nyomásig vízálló
Különleges tulajdonságok: Stopper funkcióSzámlap szine: Sötét
Óratok formája: KerekMűködési elv: Kvarc

Citizen Chrono: Sportos vonalvezetésű japán óra a nagy múltú Citizen cégtől. Idő, dátum és kronográf funkcióval ellátott, megbízható, fényenergiával (Eco-Drive) működő japán quartz szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely super titanium óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint super titanium óracsattal készült. Az óra 100 méterig vízálló.

Eco-Drive szerkezet: Környezetbarát technológia, a fényenergiát hasznosítja. A számlap alatt található szollárcella bármilyen típusú fényt képes átalakítani elektromos árammá, mely ezután az akkumulátorban tárolódik. Az óra az akkumulátortól kapja a működéshez szükséges energiát. A titán-líthium alapú akkumulátor nagy tárolókapacitású, kis méretéhez képest, egyszeri teljes feltöltéssel, modelltől függően, 4 hónaptól, akár 7 évig is képes a folyamatos működéshez szükséges energia tárolására úgy, hogy nem éri fény az órát.

Super Titanium: Antiallergén titánium, mely 40%-kal könnyebb az acélnál és az IP technológiának köszönhetően, felülete 5x keményebb az acélnál.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.