TITANIUM Férfi óra

CITIZEN TITANIUM Férfi óra

Referenciaszám: BM7470-84A

Specifikáció:

Méret:
Hosszúság: 43 mm
Szélesség: 43 mm
Magasság: 10.5 mm
Szíj méret: 22 mm

Citizen Titanium: Prémium anyagok felhasználásával készült, klasszikus vonalvezetésű japán óra a nagy múltú Citizen kínálatából.

82 900 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
Nem: FérfiÓratok anyaga: Super Titánium óratok (Ti+IP)
Óratok: TitániumSzíj/csat: Titánium
Szíj/csat anyaga: Super Titánium csat (Ti+IP)Óraüveg: Zafír kristály üveg
Szerkezet: Eco-DriveVízállóság: 10 bar (100 m) nyomásig vízálló
Számlap szine: VilágosMűködési elv: Kvarc
Óratok formája: Kerek

Citizen Titanium: Klasszikus, elegáns óra a japán Citizen cégtől. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható, fényenergiával (Eco-Drive) müködő japán quartz szerkezettel rendelkező, világos számlapos óra, mely super titanium óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint super titanium óracsattal készült.

Eco-Drive szerkezet: Környezetbarát technológia, a fényenergiát hasznosítja. A számlap alatt található szollárcella bármilyen típusú fényt képes átalakítani elektromos árammá, mely ezután az akkumulátorban tárolódik. Az óra az akkumulátortól kapja a működéshez szükséges energiát. A titán-líthium alapú akkumulátor nagy tárolókapacitású, kis méretéhez képest, egyszeri teljes feltöltéssel, modelltől függően, 4 hónaptól, akár 7 évig is képes a folyamatos működéshez szükséges energia tárolására úgy, hogy nem éri fény az órát.

Super Titanium: Antiallergén titánium, mely 40%-kal könnyebb az acélnál és az IP technológiának köszönhetően, felülete 5x keményebb az acélnál.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.