MEISTER MEGA KLEINE SEKUNDE Férfi óra
MEISTER MEGA KLEINE SEKUNDE Férfi óra

JUNGHANS MEISTER MEGA KLEINE SEKUNDE Férfi óra

Referenciaszám: 058/4901.00

Specifikáció:

Méret:
Hosszúság: 38.4 mm
Szélesség: 38.4 mm
Magasság: 9.2 mm
Szíj méret: 20 mm

Junghans Meister Mega: Az 1930-as években debütált és az 1960-as években további fejlesztésekkel tökéletesített elegáns Meister órák kitűnő tanúbizonyságot tesznek a német óragyártás szakértelméről.

310 000 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
Nem: FérfiÓratok: Fém
Óratok anyaga: Rozsdamentes acél óratok (316L)Szíj/csat: Bőr
Szíj/csat anyaga: BőrszíjÓraüveg: Hesalite üveg
Szerkezet: Kvarc szerkezetVízállóság: 3 bar (30 m) cseppálló
Különleges tulajdonságok: Rádiójel vezéreltSzámlap szine: Sötét
Működési elv: KvarcÓratok formája: Kerek

Junghans Meister Mega: A német óragyártás mintapéldája, hagyományos, letisztult vonalvezetésű, sötét számlapos, rádiójel vezérelt quartz szerkezettel szerelt öröknaptáras Junghans óra, mely nemesacél óratokkal, hesalite óra üveggel és bőrszíjjal készült.

 

A Junghans Mega rádió jeladója a legmodernebb technológiájú, amely ráadásul az abszolút pontosságú rádiójel vezérelt időről gondoskodik: 

- Az ITC technológia (Intelligent Time Correction) naponta 1440-szer állítja be a másodpercmutató pozícióját az utoljára kapott időinformációval. Ezen kívül az óra- és perc mutató pozícióját naponta, a dátum pozícióját pedig havonta egyszer igazítja. (Ha szükséges, korrekció történhet erősebb ütés vagy mágneses mező miatt is.)

- A pontos másodperc jelzést az SHM technológia (Smart Hand Motion) garantálja, amely a másodpercek kijelzését fél másodperces lépésekben teszi lehetővé.

- Az Advanced Moving Function (AMF) a legkorszerűbb technológiával vezérli a percmutatót, valamint a dátum kijelzőt. A mutató, illetve a dátum mozgása már az idő ugrás előtt a másodperc tört részével kiváltódik. Így a tényleges idő kerül kijelzésre, bármilyen késés nélkül.

- Hogy időszinkronizálás nélkül is mindig a legpontosabb időértéket kapja, a lehetséges idő eltérés tartománya quartz módban évente +/- 8 másodperc!

 

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.