CONQUEST V.H.P.

LONGINES CONQUEST V.H.P.

Referenciaszám: L3.716.4.56.9

Specifikáció:

Méret:
Hosszúság: 41 mm
Szélesség: 41 mm
Szíj méret: 20 mm

Longines Conquest V.H.P. A pontosság terén nem ismer kompromisszumot. Tökéletes választás a mindennapokra ez a Longines által fejlesztett nagy pontosságú öröknaptáras kvarcóra.

289 000 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
Nem: FérfiÓratok: Fém
Óratok anyaga: Rozsdamentes acél óratok (316L)Szíj/csat anyaga: Kaucsuk szíj
Szíj/csat: MűanyagÓraüveg: Zafír kristály, tükröződésmentes felületkezeléssel
Szerkezet: Kvarc szerkezet, EOL funkcióvalVízállóság: 5 bar (50 m) nyomásig vízálló
Különleges tulajdonságok: ÖröknaptárÓratok formája: Kerek
Számlap szine: SötétMűködési elv: Kvarc

A 2018-ban megjelent Longines Conquest V.H.P. igazi kuriózum a kvarc szerkezetes órák világában. A V.H.P (Very High Precision) ahogy a neve is sugallja a pontosságával fogja elvarázsolni a viselőjét. Évi +/- 5 másodperc megengedett járáseltéréssel egy nagyon precíz kvarc szerkezetet sikerült a Longines mérnökeinek létrehozni. Ehhez párosul az úgynevezett GPD (Gear Position Detection) egység, ami a mutatók pillanatnyi állását hivatott figyelni és korrigálni léptetőmotorok segítségével, amennyiben mágneses tér, külső behatás, ütődés, rázkódás következtében a mutatók elmozdulnának abból a pozícióból, ahol éppen lenniük kellene.

Sportosan elegáns sötét számlapos férfi óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óra üveggel, valamint kaucsuk óraszíjjal készült. Öröknaptáras és elem merülést jelző funkcióval (EOL) ellátott, megbízható svájci nagy pontosságú kvarc szerkezettel szerelt Longines modell.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.