P-38 LIGHTNING CHRONO

LUMINOX P-38 LIGHTNING CHRONO

Referenciaszám: A.9447

Specifikáció:

Méret:
Hosszúság: 44 mm
Szélesség: 44 mm
Magasság: 14 mm
Szíj méret: 28 mm

Luminox P-38 Lightning Chrono: A Luminox AIR sorozatának minden egyes darabját az amerikai Lockheed Martin cég egy-egy ikonikus repülője ihlette. Ez a modell a II. világháborúban szolgált összetéveszthetetlen kinézetű, az ellenfelei által, csak ,,villás farkú ördögnek", vagy a magyar Puma vadászok által csak ,,létrának” becézett nagy hatótávolságú kísérővadász repülőgépének állít emléket.

281 000 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
Nem: FérfiÓratok anyaga: Rozsdamentes acél óratok (316L)
Óratok: FémSzíj/csat: Bőr
Szíj/csat anyaga: BőrszíjÓraüveg: Zafír kristály, tükröződésmentes felületkezeléssel
Szerkezet: Kvarc szerkezetVízállóság: 20 bar (200 m) nyomásig vízálló
Különleges tulajdonságok: Stopper funkcióÓratok formája: Kerek
Működési elv: KvarcSzámlap szine: Sötét

Luminox P-38 Lightning Chrono: Sok csatát megélt ikonikus repülőgép ihlette svájci óra, mely nemes acél óratokkal, tükröződésmentes, karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint bőr óraszíjjal készült. Sötétben is tökéletes leolvashatóságot biztosító, idő, dátum és kronográf funkcióval ellátott, megbízható svájci quartz szerkezettel szerelt, koronazáras 200 méterig vízálló Luminox modell.

Ennél a modellnél a 12 óránál található index kék színnel, a további 11 db index kapszula, valamint az óra- és perc mutatói narancs színnel világítanak.

LLT technológia: Mindig látható! A megszokott lumineszcens festékkel szemben (csak feltöltődés után világítanak kevés ideig) az LLT technológia alapja a folyamatosan világító trícium gáz, mely boroszilikát üveg kapszulákba zárva 25 éven keresztül azonos erejű fény leadására képes, külső tényezőktől nem függnek, tehát sem napfény, sem elem nem szükséges a világításhoz.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.