P-38 LIGHTNING GMT

LUMINOX P-38 LIGHTNING GMT

Referenciaszám: A.9427

Specifikáció:

Méret:
Hosszúság: 44 mm
Szélesség: 44 mm
Magasság: 13.1 mm

Luminox P-38 GMT: A Luminox AIR sorozatának minden egyes darabját az amerikai Lockheed Martin cég egy-egy ikonikus repülője ihlette. Ez a modell a II. világháborúban szolgált összetéveszthetetlen kinézetű, az ellenfelei által, csak ,,villás farkú ördögnek”, vagy a magyar Puma vadászok által csak ,,létrának” becézett nagy hatótávolságú kísérővadász repülőgépének állít emléket.

240 000 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
Nem: FérfiÓratok: Fém
Óratok anyaga: Rozsdamentes acél óratok (316L)Szíj/csat anyaga: Bőrszíj
Szíj/csat: BőrÓraüveg: Zafír kristály, tükröződésmentes felületkezeléssel
Szerkezet: Kvarc szerkezetVízállóság: 20 bar (200 m) nyomásig vízálló
Különleges tulajdonságok: Tríciumos gázkapszulaKülönleges tulajdonságok: Több időzóna megjelenítés
Számlap szine: SötétÓratok formája: Szögletes
Működési elv: Kvarc

Luminox P-38 Lightning GMT: Sok csatát megélt ikonikus repülőgép ihlette svájci óra, mely nemes acél óratokkal, tükröződésmentes, karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint bőr óraszíjjal készült. Sötétben is tökéletes leolvashatóságot biztosító, idő, dátum és GMT funkcióval ellátott, megbízható svájci quartz szerkezettel szerelt, koronazáras 200 méterig vízálló Luminox modell.

Ennél a modellnél a 12 óránál található index és a GMT mutató kék színnel, a további 11 db index kapszula, valamint az óra- és perc mutatói narancs színnel világítanak.

LLT technológia: Mindig látható! A megszokott lumineszcens festékkel szemben (csak feltöltődés után világítanak kevés ideig) az LLT technológia alapja a folyamatosan világító trícium gáz, mely boroszilikát üveg kapszulákba zárva 25 éven keresztül azonos erejű fény leadására képes, külső tényezőktől nem függnek, tehát sem napfény, sem elem nem szükséges a világításhoz.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.