HYPERCHROME 1314 Női óra

RADO HYPERCHROME 1314 Női óra

Referenciaszám: R32.041.70.2

Specifikáció:

Méret:
Hosszúság: 36 mm
Szélesség: 36 mm
Magasság: 10.4 mm

Rado HyperChrome : A vintage Rado időmérők ihlették a 2012-ben bemutatott Hyperchrome családot, mely több, mint 70 különböző modelljével az egyik legnépszerűbb a svájci cég palettáján.

855 000 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
Nem: NőiÓratok: Kerámia
Óratok anyaga: Plazma high-tech kerámia óratokSzíj/csat: Kerámia
Szíj/csat anyaga: Plazma high-tech kerámia csatÓraüveg: Zafír kristály, tükröződésmentes felületkezeléssel
Szerkezet: Automata szerkezetVízállóság: 5 bar (50 m) nyomásig vízálló
Különleges tulajdonságok: GyémántSzámlap szine: Sötét
Működési elv: MechanikusÓratok formája: Kerek

Rado HyperChrome: Impozáns megjelenésű, karakteres óra a svájci Rado cégtől. Egy tökéletesen kivitelezett időmérő, mely összeköti a múltat és a jelent. Elegáns megjelenésű, gyémántokkal díszített, kék számlapos, megbízható svájci automata szerkezettel ellátott Rado óra, mely plazma high-tech kerámia óratokkal, tükröződésmentes karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint plazma high-tech kerámia csattal és titánium zárszerkezettel készült.

Plasma High-Tech kerámia: A modern alkímia gyümölcse ez a páratlan anyag. A Rado által használt úttörő folyamatban a plazma high-tech kerámia magas hőmérsékleten kemencében kovácsolódik. A 20.000 ° C-on aktivált gázok a kész fehér kerámiát egy egyedülálló anyaggá alakítják át, fémes fényű ragyogást kap, fém használata nélkül. Az előállítási folyamat során a kerámia színe átalakul anélkül, hogy befolyásolná a kerámia lényeges tulajdonságait: a könnyűséget, a keménységet és a viselés kényelmét.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.