NEW ORIGINAL Férfi óra

RADO NEW ORIGINAL Férfi óra

Referenciaszám: R12.995.20.3

Specifikáció:

Méret:
Hosszúság: 38.5 mm
Szélesség: 38.5 mm
Magasság: 12.6 mm

Rado New Original: Öt évtizeddel ezelőtt a Rado forradalmasította az óragyártást az ikonikus karcálló karóráival. Napjainkban a Rado Original magában foglalja ősei merész és formabontó stílusát és azt a professzionális anyaghasználatot, ami miatt ezek az órák ikonná váltak. Limitált kiadású verzió (1962 db.)

428 000 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
Nem: FérfiÓratok: Fém
Óratok anyaga: Rozsdamentes acél óratok (316L)Szíj/csat: Fém
Szíj/csat anyaga: FémcsatÓraüveg: Zafír kristály üveg
Szerkezet: Automata szerkezetVízállóság: 10 bar (100 m) nyomásig vízálló
Különleges tulajdonságok: Korlátozott kiadásMűködési elv: Mechanikus
Óratok formája: KerekSzámlap szine: Világos

Rado New Original: Egy igazi Rado ikon a XXI. századi igényekre szabva. Koronazáras, 100 méteres vízállóságú, kék számlapos, megbízható, svájci automata szerkezetes Rado óra, mely hardmetal óratokkal, fazettált karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint nemesacél óracsattal készült.

HardMetal: A 60-as évek elejétől kezdte el a Rado ezen anyag használatát különböző modelljeinél. Ez a kivételesen robusztus anyag tulajdonképpen volfrám-karbid, melyből porított formában 1000 atmoszférás nyomáson vákuum kemencében készülnek az óratokok. Keménységét tekintve egyedülálló értékekkel büszkélkedhet: a Vickers skálán 1400 és 1700 közötti értéket ér el. (Az óraiparban használatos 316 L nemesacél keménysége 150 és 190 HV között mozog.)

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.