Maurice Lacroix Aikon master grand date technicolour limited edition férfi óra

Férfi
Rozsdamentes acél óratok (316L) DLC bevonattal
Kaucsuk szíj
Automata szerkezet
Zafír kristály üveg
10 bar (100 m) nyomásig vízálló
Korlátozott kiadás
Cikkszám: AI6118-DLB0J-630-I Kategória:
Hosszúság: 45.0 mm
Szélesség: 45.0 mm
Magasság: 15.0 mm

A szíj mérete: 25mm

Az AIKON Master Grand Date Technicolour egyesíti a jurai székhelyű márka jól bevált órakészítői szakértelmét és az óráinak városi stílusát a szemet gyönyörködtető színárnyalatokkal. A márka 90-es évekbeli ikonikus modellje, a Calypso által inspirált AIKON rendkívül népszerűnek bizonyult. A legújabb AIKON megjelenése a sikertörténet folytatását ígéri. A négy új számlapszínben kapható Maurice Lacroix modell, melyek színenként mindössze 50 darabra limitáltak, megmutatják, hogy a komoly órák is szeretnek néha szórakozni!

3.572.000 Ft

Készleten

Termék leírás

AZ AIKON Master Grand Date Technicolour kollekció mind a négy tagja különleges csomagolásban kerül bemutatásra, amely kizárólag erre az új modellcsaládra vonatkozik. Minden egyes díszdoboz #tide-ból, egy óceánból származó, újrahasznosított műanyagból készült kompozit anyagból készült. Egy díszdoboz elkészítéséhez 34 palackra van szükség, tehát ennek következtében 34 palackkal kevesebb műanyag szennyezi az óceánt. Továbbá minden egyes doboz színében megegyezik a kiválasztott számlap árnyalatával.

Végül pedig, ami talán a legfontosabb, hogy erősen korlátozott kiadás! Az AIKON Master Grand Date Technicolour színenként mindössze 50 darabra limitált darabszámmal az idei nyár legmenőbb órájának ígérkezik. A Maurice Lacroix ismét bebizonyítja, hogy még a komoly órák is szeretnek néha szórakozni!

További információk

Tömeg 150 g
Méretek 45,0 × 45,0 × 15,0 mm
Különleges tulajdonságok

Működési elv

Nem

Óratok

Óratok anyaga

Óratok formája

Óraüveg

Számlap szine

Szerkezet

Szíj/csat

Szíj/csat anyaga

Vízállóság

1961-et írunk amikor Saignelégier-ben a márka jogelődjét Desco von Schulthess AG néven megalapították. A főként összeszereléssel és egyedi megrendelések teljesítésével foglalkozó vállalkozás a kiváló szakértői gárdájának köszönhetően 1975-ben, Ausztriában mutatta be az első Maurice Lacroix márkanevet viselő modelljét, amely remek fogadtatásnak örvendett.
Ezt követően ’76-ban Spanyolországban majd ’79-ben Németországban is bemutatkozott a márka.
Az akkori modellpaletta nagy erőssége volt, hogy a középáras szegmensben átlagon felüli órákat vonultatott fel, aminek köszönhetően az akkori versenytársakat rövid időn belül le tudta körözni és így a márka ismertsége és a kereskedelmi hálózata is rohamos fejlődésnek indult. A gyár a fennmaradásának és növekedésének érdekében akkortájt szokatlan utat választott és a nagy számban terjedő quartz szerkezetekkel szerelt órák helyett továbbra is a mechanikus szerkezetekre helyezte a hangsúlyt. Ezzel a döntésével alapozta meg az 1990-ben bemutatott Masterpiece családot ahol az igényesen kialakított külsőségek mellett a belső értékek a meghatározók. Mindegyik darab egy igazi gyöngyszem, egy igazi mestermű.
Ezen eredeti értékek megtartásával, az órákkal szemben támasztott igényeink legmagasabb szintű kielégítésével a gyár célkitűzése, hogy kategóriájában továbbra is egyedülálló modellekkel növelje a svájci óragyártás kiváló hírnevét.
Sikeres családtagjai közül, a Pontos család a sportos eleganciát, míg a Le Classique család a hűvös eleganciát hivatott képviselni. Amellett, hogy nagy hangsúlyt fektet a mechanikus órákra, nem feledkezett meg a quartz órákról sem. Ebben a kategóriában a közkedvelt Eliros család és a hölgyek nagy kedvence, a Fiaba kollekciója említésre méltó. 2018-ban, az addig csak quartz szerkezetekkel szerelt Aikon család mechanikus kollekciója is debütált, sokak nagy örömére.
Az elmúlt években számos rangos díjjal jutalmazták a márka több modelljét is ami köszönhető a manufaktúra saját fejlesztésű szerkezeteinek és az alkalmazott különleges design elemeinek egyaránt.
Memoire1
2008-ban a világon elsőként mutatta be a Maurice Lacroix azt a mechanikus óraszerkezetet, amely a stopper funkciót választva a mért részidőt memóriaadatként képes megjegyezni majd pedig ismételten ezt a funkciót választva a memóriában tárolt adatot megjeleníteni. A modellt Memoire 1 –nek keresztelték, utalva a funkcióra és annak a tároló kapacitására. Az óra azonban nem csak szerkezetében különleges, hanem az adatok megjelenítésében és azok leolvasásában is.
2010-től kezdve a Maurice Lacroix világszerte összesen körülbelül 220 alkalmazottal rendelkezik, és a világ több mint 60 országában mintegy 4000 üzletben van jelen.
Az elmúlt években számos híresség működött együtt a Maurice Lacroix céggel.
Többek között: Bob Geldof zenész, Ray Stevenson színész, James Magnussen úszó, Orlando Duque búvár, Jang Dong-gun dél-koreai színész, Justin Rose brit golfozó.
Maurice Lacroix hivatalos partnere az F.C. Barcelona csapatnak és Red Bull Cliff Diving World Series-nek is.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down