Maurice lacroix pontos s diver 42mm unisex óra

Férfi
Női
Rozsdamentes acél óratok (316L)
Kaucsuk szíj
Textil szíj
Automata szerkezet
Zafír kristály üveg
30 bar (300 m) nyomásig vízálló
Cikkszám: PT6248-SS00L-130-4 Kategória: Címke:
Hosszúság: 42.0 mm
Szélesség: 42.0 mm
Magasság: 13.0 mm

A szíj mérete: 22mm

A PONTOS S Diver visszatért, és jobb, mint valaha! A modell a csapatmunka eredménye, amelyet Lidija Lijić a jobb teljesítmény elérése érdekében végzett keresése inspirált, és a legszélsőségesebb körülmények között tesztelték. Ideálisan alkalmas a víz alatti felfedezésekhez, ugyanakkor tökéletes kísérője a városi életnek is.

798.000 Ft
742.140 Ft

Készleten

Termék leírás

2013-ban Maurice Lacroix kiadta az első generációs PONTOS S Diver órát. Néhány évvel később azonban a jura-i székhelyű márka leállította a modell gyártását, hogy figyelmét a rendkívül sikeres AIKON gyártására összpontosíthassa. Ezt követően a vállalat számos megkeresést kapott a búváróra újbóli kiadására. Ezeknek a kéréseknek eleget téve a Maurice Lacroix örömmel mutatja be a PONTOS S Diver új változatát, amely számos fejlesztést tartalmaz, miközben megtartja az első modell szellemiségét.

További információk

Tömeg 150 g
Méretek 42,0 × 42,0 × 13,0 mm
Működési elv

Nem

,

Óratok

Óratok anyaga

Óratok formája

Óraüveg

Számlap szine

Szerkezet

Szíj/csat

,

Szíj/csat anyaga

,

Vízállóság

1961-et írunk amikor Saignelégier-ben a márka jogelődjét Desco von Schulthess AG néven megalapították. A főként összeszereléssel és egyedi megrendelések teljesítésével foglalkozó vállalkozás a kiváló szakértői gárdájának köszönhetően 1975-ben, Ausztriában mutatta be az első Maurice Lacroix márkanevet viselő modelljét, amely remek fogadtatásnak örvendett.
Ezt követően ’76-ban Spanyolországban majd ’79-ben Németországban is bemutatkozott a márka.
Az akkori modellpaletta nagy erőssége volt, hogy a középáras szegmensben átlagon felüli órákat vonultatott fel, aminek köszönhetően az akkori versenytársakat rövid időn belül le tudta körözni és így a márka ismertsége és a kereskedelmi hálózata is rohamos fejlődésnek indult. A gyár a fennmaradásának és növekedésének érdekében akkortájt szokatlan utat választott és a nagy számban terjedő quartz szerkezetekkel szerelt órák helyett továbbra is a mechanikus szerkezetekre helyezte a hangsúlyt. Ezzel a döntésével alapozta meg az 1990-ben bemutatott Masterpiece családot ahol az igényesen kialakított külsőségek mellett a belső értékek a meghatározók. Mindegyik darab egy igazi gyöngyszem, egy igazi mestermű.
Ezen eredeti értékek megtartásával, az órákkal szemben támasztott igényeink legmagasabb szintű kielégítésével a gyár célkitűzése, hogy kategóriájában továbbra is egyedülálló modellekkel növelje a svájci óragyártás kiváló hírnevét.
Sikeres családtagjai közül, a Pontos család a sportos eleganciát, míg a Le Classique család a hűvös eleganciát hivatott képviselni. Amellett, hogy nagy hangsúlyt fektet a mechanikus órákra, nem feledkezett meg a quartz órákról sem. Ebben a kategóriában a közkedvelt Eliros család és a hölgyek nagy kedvence, a Fiaba kollekciója említésre méltó. 2018-ban, az addig csak quartz szerkezetekkel szerelt Aikon család mechanikus kollekciója is debütált, sokak nagy örömére.
Az elmúlt években számos rangos díjjal jutalmazták a márka több modelljét is ami köszönhető a manufaktúra saját fejlesztésű szerkezeteinek és az alkalmazott különleges design elemeinek egyaránt.
Memoire1
2008-ban a világon elsőként mutatta be a Maurice Lacroix azt a mechanikus óraszerkezetet, amely a stopper funkciót választva a mért részidőt memóriaadatként képes megjegyezni majd pedig ismételten ezt a funkciót választva a memóriában tárolt adatot megjeleníteni. A modellt Memoire 1 –nek keresztelték, utalva a funkcióra és annak a tároló kapacitására. Az óra azonban nem csak szerkezetében különleges, hanem az adatok megjelenítésében és azok leolvasásában is.
2010-től kezdve a Maurice Lacroix világszerte összesen körülbelül 220 alkalmazottal rendelkezik, és a világ több mint 60 országában mintegy 4000 üzletben van jelen.
Az elmúlt években számos híresség működött együtt a Maurice Lacroix céggel.
Többek között: Bob Geldof zenész, Ray Stevenson színész, James Magnussen úszó, Orlando Duque búvár, Jang Dong-gun dél-koreai színész, Justin Rose brit golfozó.
Maurice Lacroix hivatalos partnere az F.C. Barcelona csapatnak és Red Bull Cliff Diving World Series-nek is.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down