Tissot ballade powermatic 80 silicium férfi óra

Férfi
Rozsdamentes acél óratok (316L) PVD bevonattal
Fémcsat PVD bevonattal
Automata szerkezet
Zafír kristály üveg
5 bar (50 m) nyomásig vízálló
Cikkszám: T108.408.22.278.01 Kategória:
Hosszúság: 39.0 mm
Szélesség: 41.0 mm
Magasság: 9.6 mm

A szíj mérete: 20mm

Tissot Ballade Powermatic 80: A Tissot gyűjtemény legpontosabb mechanikus órája. Kronométer tanúsítvánnyal (C.O.S.C.) rendelkező, időtlen szépségű elegáns óra a svájci Tissot cégtől.

505.900 Ft

Készleten

Termék leírás

Tissot Ballade Powermatic 80: Klasszikus vonalvezetésű, elegáns svájci óra a Tissot-tól. 80 órás járástartalékkal rendelkező, automata szerkezettel szerelt, világos számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült.

További információk

Tömeg 131 g
Méretek 39,0 × 41,0 × 9,6 mm
Működési elv

Nem

Óratok

Óratok anyaga

Óratok formája

Óraüveg

Számlap szine

Szerkezet

Szíj/csat

Szíj/csat anyaga

Vízállóság

A Tissot óragyárat 1853-ban alapította Charles-Felicien Tissot és fia Charles-Emile Tissot a Jura hegységben fekvő Le Locle-ban. Jelenleg a világ óragyártásának egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Számos világújdonság fűződik a Tissot nevéhez: többek között az első anti-mágneses, az első műanyag óra az IDEA 2001, az első kőből készült „Rock Watch”, az első fából készült óra „Wood Watch”, napjaink világújdonsága a T-touch, mely érintőképernyővel tud funkciókat váltani.
A Tissot óragyár 1985 óta a svájci Swatch Group tagja és mára több mint 140 országban vannak jelen. A Swatch Group-al egy erős csoportosulás jött létre, melyben a Rado, Longines, Certina, Omega, Swatch, CK márkákkal karöltve a Tissot is megmaradt a vezető középkategóriás svájci órák között.
A Tissot filozófiája, olyan órákat készíteni a széles vásárlóközönség számára, mely mind formailag mind technikailag megfelel a kor követelményének.
Minden Tissot órára jellemző tulajdonság: svájci szerkezettel készül, minimum 30 m-ig vízálló, karcálló zafír üveg, nemes acél óratok és óracsat
Napjainkban hivatalos időmérője a motorsport, kerékpár, jégkorong és vívás világbajnoki küzdelmeinek, továbbá szponzorálja a Tour de France, Tour de Suisse eseményeket, de támogatója volt az Ázsiai Játékoknak és az Olimpiának is. Több olyan sporteseményen is jelen volt az elmúlt száz évben, mely a Tissot hírnevét öregbítette: Monte Carlo Rally, Forma1, Davis Kupa, Downhill Síverseny…stb.

Budapest
Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36 1 455-0610
arena@babosszalon.hu
Szeged
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down
hu_HUMagyar